Visszaélés bejelentő rendszer a Pmt. hatálya alá nem tartozó, 50-249 fő foglalkoztatott esetén

v1.0


Mit nyújt a szolgáltatásunk?

Őszinték leszünk: elsősorban jogszabályi megfelelést a nem a Pmt. (a Pénzmosás elleni 2017. évi LIII. törvény) hatálya alá tartozó jogi személyek számára, hiszen nem valószínű, hogy sok kivizsgálásra lesz szükségük.

Ennek ellenére mégis szükségük  van egy ilyen jellegű szolgáltatásra, mivel annak a hiányában bírságolhatóvá válhatnak. Ráadásul ebben a méretben már könnyen előfordulhat, hogy érdemi bejelentés érkezik, aminek a megfelelő kivizsgálása elsősorban az Önök érdeke.

Ezért fontos az, hogy ilyenkor legyen arra lehetőségük, hogy szakemberek segítségével vizsgálják ki a bejelentéseket annak az érdekében, hogy elkerülhetővé váljanak a sokkal nagyobb problémák, mint például a hatósági vagy a bírósági útra terelés esetei.

Tovább az értékesítéshez

Az előfizetés az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Jogszabály követés

Az előfizetés idején folyamatosan nyomon követjük a jogszabályok és a gyakorlat változását, módosulását és ezekről értesítést küldünk.

Három esemény kivizsgálása / Egy naptári év

Ebben a vállalkozói körben csekély az esély arra, hogy ennél több kivizsgálásra legyen szükség. Éppen ezért alakítottuk ki úgy ezt az előfizetést, hogy három kivizsgálásra azért lehetőség legyen. Amennyiben viszont a három kivizsgálás mégis megvalósul egy éven belül, úgy a szerződés megszűnik, és ahelyett újat kell majd megkötni. Amennyiben nem fordul elő kivizsgálás az adott naptári évben, úgy a következő évben kedvezményes rendelkezési díjjal újíthatják meg a szerződést. Ebből a feltételrendszerből következik, hogy a fel nem használt kivizsgálások nem vihetők át a következő naptári évre. Ez a szolgáltatásunk kifejeztten a nem Pmt. hatálya alá tartozó vállalkozások számára került kialakításra, ezért azt csak ez a vállalkozói kör veheti igénybe. Ezt mi az ÁSZF megkötésekor nem vizsgáljuk meg, azonban ha egy bejelentés vizsgálata során kiderül, hogy nem ebbe a vállalkozói kategóriába tartozik az előfizetőnk, akkor a kivizsgálás lezárul, a szerződést pedig felbonthatjuk. Ebben az esetben az előfizetési díj arányos része nem jár vissza az előfizetőnek.

A kivizsgállás lépései:

  • Elsősorban azt vizsgáljuk meg, hogy az valóban olyan személytől érkezett, aki annak a megtételére jogosult
  • megvizsgáljuk, hogy a bejelentő elérhető-e az általa megadott módon
  • megvizsgáljuk, hogy a bejelentés valóban ezen törvény, és nem valamely más panaszkezelési eljárás hatálya alá tartozik
  • áttekintjük, hogy a bejelentés érdemben kivizsgálható-e, rendelkezésre állnak-e a megfelelő bizonyítékok, információk, és ha igen, akkor:
  • azt megvizsgáljuk a jogszabályoknak megfelelően, és ha jogsérelem vélelmezhető, vagy bizonyítható akkor a bejelentő igénye szerint a nevének a mellőzésével, vagy annak az átadásával megkíséreljük a jogsérelem elhárítását az Ügyfelünknél.

A rendszer működése

A díjbekérő ellenértékének a megfizetésével a szerződés létrejön*. Ettől számítottan legfeljebb három munkanapon belül megküldjük Önöknek a szerződés részét képező e-mail-címet, és egy egyedi kódszámot. A rendszerünk működése azon alapul, hogy a bejelentést a regisztrált e-mail-címre kell megküldeni, és annak tartalmaznia kell a megadott kódszámot is. Ezek hiányában a rendszer nem fogad bejelentést. Természetesen a postai út is a bejelentők rendelkezésére áll, ebben az esetben a társaságunkhoz kell írásban megküldeni a beadványt. Az Önök feladata az, hogy erről kell majd az érintetteket, a foglalkoztatottakat, vagyis azokat tájékoztatniuk akik jogosultak a rendszer igénybevételére.

*: Mivel egyedi terméket hozunk létre, ezért Önöknek nem keletkezik elállási joga a megrendelés során. Ennek ellenére mindaddig biztosítjuk az elállási jogot ameddig az egyedi azonosító el nem készül és az megküldésre nem kerül.

Egy gondolat a szabályzatokról

Mivel sem az Európai Uniós, sem a magyar jogszabályok nem írják elő, hogy ezt a tevékenységet szabályzattal kell ellátni*, ezért ilyennel nem is fogjuk Önöket fárasztani.

*: Pusztán a formalitás kedvéért ezúttal azt szeretnénk jelezni, hogy arra való tekintettel, miszerint nem Önök látják el a feladatot, sőt Önök el sem láthatják azt alapból szürreális lenne, ha Önöktől várná el bárki egy szabályzat elkészítését.

Értékesítés

Ha már rendelkezik felhasználói Fiókkal, kérjük ide kattintva jelentkezzen be a vásárláshoz.

Számlázási adatok:
A regisztrációhoz szükséges adatok


A szolgáltatás(ok) előfizetési díja az első évben összesen: {{ sumPrice }} + 27% Áfa

Fizetési módok

A megrendelés után e-mailben fogunk díjbekérőt küldeni, amelyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetést az OTP SimplePay szolgáltatása teszi lehetővé, ezért ezeket az adatok mi nem ismerjük meg és nem is tároljuk.

Fontos

A számla kibocsáthatóságának az érdekében a csillaggal jelölt adatokat meg kell adni.

Kérdése van?

Kérdés, kérés esetén kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@ezgdpr.hu e-mail-címre.

Adatkezelés

Tájékoztatjuk, hogy ebben az Online rendszerben legfeljebb addig kezeljük az adatait, ameddig érvényes előfizetéssel rendelkezik.* (bővebben)