Visszaélés bejelentő rendszer (Pmt: Mikróvállalkozások)

v1.0


Mit nyújt a szolgáltatásunk?

Őszinték leszünk: elsősorban jogszabályi megfelelést a Pmt. (a Pénzmosás elleni 2017. évi LIII. törvény) hatálya alá tartozó jogi személyek számára, hiszen a méretükből következeően elég valószínűtlen, hogy valaha is szükségük lesz egy bejelentés kivizsgálására..

Ennek ellenére mégis szükségük  van egy ilyen jellegű szolgáltatásra, mivel annak a hiányában bírságolhatóvá válhatnak. Ráadásul ebben a méretben is előfordulhat, hogy érdemi bejelentés érkezik, aminek a megfelelő kivizsgálása elsősorban az Önök érdeke.

Ezért fontos az, hogy ilyenkor legyen arra lehetőségük, hogy szakemberek segítségével vizsgálják ki a bejelentéseket annak az érdekében, hogy elkerülhetővé váljanak a sokkal nagyobb problémák, mint például a hatósági vagy a bírósági útra terelés esetei.

Tovább az értékesítéshez

Az előfizetés az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Jogszabály követés

Az előfizetés idején folyamatosan nyomon követjük a jogszabályok és a gyakorlat változását, módosulását és ezekről értesítést küldünk.

Egy esemény kivizsgálása / Egy naptári év

Ebben a vállalkozói körben* gyakorlatilag nagyon csekély az esély arra, hogy egy kivizsgálásra legyen szükség. Éppen ezért alakítottuk ki úgy ezt az előfizetést, hogy egy kivizsgálásra lehetőség nyíljon. Amennyiben viszont a kivizsgálás megvalósul, úgy a szerződés megszűnik, és ahelyett újat kell majd megkötni. Amennyiben nem fordul elő kivizsgálás az adott naptári évben, úgy a következő évben kedvezményes rendelkezési díjjal újíthatják meg a szerződést. Ebből a feltételrendszerből következik, hogy a fel nem használt kivizsgálások nem vihetők át a következő naptári évre. *: Ez a szolgáltatásunk kifejeztten a Pmt. hatálya alá tartozó mikróvállalkozások számára került kialakításra, ezért azt csak ez a vállalkozói kör veheti igénybe. Ezt mi az ÁSZF megkötésekor nem vizsgáljuk meg, azonban ha egy bejelentés vizsgálata során kiderül, hogy nem ebbe a vállalkozói kategóriába tartozik az előfizetőnk, akkor a kivizsgálás lezárul, a szerződést pedig felbonthatjuk. Ebben az esetben az előfizetési díj arányos része nem jár vissza az előfizetőnek.

A kivizsgállás lépései:

  • Elsősorban azt vizsgáljuk meg, hogy az valóban olyan személytől érkezett, aki annak a megtételére jogosult
  • megvizsgáljuk, hogy a bejelentő elérhető-e az általa megadott módon
  • megvizsgáljuk, hogy a bejelentés valóban ezen törvény, és nem valamely más panaszkezelési eljárás hatálya alá tartozik
  • áttekintjük, hogy a bejelentés érdemben kivizsgálható-e, rendelkezésre állnak-e a megfelelő bizonyítékok, információk, és ha igen, akkor:
  • azt megvizsgáljuk a jogszabályoknak megfelelően, és ha jogsérelem vélelmezhető, vagy bizonyítható akkor a bejelentő igénye szerint a nevének a mellőzésével, vagy annak az átadásával megkíséreljük a jogsérelem elhárítását az Ügyfelünknél.

A rendszer működése

A díjbekérő ellenértékének a megfizetésével a szerződés létrejön*. Ettől számítottan legfeljebb három munkanapon belül megküldjük Önöknek a szerződés részét képező e-mail-címet, és egy egyedi kódszámot. A rendszerünk működése azon alapul, hogy a bejelentést a regisztrált e-mail-címre kell megküldeni, és annak tartalmaznia kell a megadott kódszámot is. Ezek hiányában a rendszer nem fogad bejelentést. Természetesen a postai út is a bejelentők rendelkezésére áll, ebben az esetben a társaságunkhoz kell írásban megküldeni a beadványt. Az Önök feladata az, hogy erről kell majd az érintetteket, a foglalkoztatottakat, vagyis azokat tájékoztatniuk akik jogosultak a rendszer igénybevételére.

*: Mivel egyedi terméket hozunk létre, ezért Önöknek nem keletkezik elállási joga a megrendelés során. Ennek ellenére mindaddig biztosítjuk az elállási jogot ameddig az egyedi azonosító el nem készül és az megküldésre nem kerül.

Egy gondolat a szabályzatokról

Mivel sem az Európai Uniós, sem a magyar jogszabályok nem írják elő, hogy ezt a tevékenységet szabályzattal kell ellátni*, ezért ilyennel nem is fogjuk Önöket fárasztani.

*: Pusztán a formalitás kedvéért ezúttal azt szeretnénk jelezni, hogy arra való tekintettel, miszerint nem Önök látják el a feladatot, sőt Önök el sem láthatják azt alapból szürreális lenne, ha Önöktől várná el bárki egy szabályzat elkészítését.

Értékesítés

Ha már rendelkezik felhasználói Fiókkal, kérjük ide kattintva jelentkezzen be a vásárláshoz.

Számlázási adatok:
A regisztrációhoz szükséges adatok


A szolgáltatás(ok) előfizetési díja az első évben összesen: {{ sumPrice }} + 27% Áfa

Fizetési módok

A megrendelés után e-mailben fogunk díjbekérőt küldeni, amelyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetést az OTP SimplePay szolgáltatása teszi lehetővé, ezért ezeket az adatok mi nem ismerjük meg és nem is tároljuk.

Fontos

A számla kibocsáthatóságának az érdekében a csillaggal jelölt adatokat meg kell adni.

Kérdése van?

Kérdés, kérés esetén kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@ezgdpr.hu e-mail-címre.

Adatkezelés

Tájékoztatjuk, hogy ebben az Online rendszerben legfeljebb addig kezeljük az adatait, ameddig érvényes előfizetéssel rendelkezik.* (bővebben)