Egyénileg vállalkozók

V5.1 változat, 2022.06.01..

Mit nyújt a szolgáltatásunk?

Ez a módszertan egy olyan egyszerű megoldást mutat be az egyénileg, egyedül, a barátaikkal, rokonaikkal vállalkozók számára, amely lényegileg alig tér el attól, ahogyan eddig is dolgoztak. Ne lepődjenek meg, aki eddig Tisztességesen, Elszámoltathatóan és Jogszerűen működött, az Önkéntességre és az együttműködésre helyezte a hangsúlyt, annak most nem sok teendője lesz. Azt a keveset viszont érdemes jól csinálni!

Ebben nyújt segítséget ez az egyszerű, gyorsan megérthető és elsajátítható megoldásunk. Mi biztosítjuk a naprakészséget és az automatikus jogszabálykövetést. Emiatt gyakorlatilag nem sok teendőjük lesz, mivel a kiadvány és a mintatár módosítása automatikusan valósul meg – ezért mindig a legfrissebb változat fog a rendelkezésükre állni a Fiókjukban.

A módszertan segítségével ráadásul gyorsan megismerhetik azokat a jogi tudnivalókat is, amelyeket nem csak mások számára kell biztosítaniuk, hanem amelyekkel saját maguk is élhetnek másokkal szemben.

A kiadvány folyamatosan bővül, jelenleg már tartalmazza a Fogyasztói jogok I. fejezetét, az árak - ebbe az "akciós árak" feltüntetésének a szabályait is.

Tovább a értékesítésre

Mintatár

Egyszerűség

Adatkezelési nyilvántartás

Az előfizetés az alábbi modulokat tartalmazza:

Online audit™

Ez a rendszer váltja ki a jellemzően szükségtelenül költséges és időrabló helyszíni auditokat. Az Online audit közérthető kérdéseket tesz fel, amiknek az elolvasása és megválaszolása nem csak a legfontosabb tudnivalókat mutatja be, hanem közérthetően és személyre szabottan mutatja be azokat a teendőket is, amiket akár jogi és informatikai végzettség nélkül is meg lehet valósítani.

Egyénileg vállalkozók kiadványa

Ez a kiadvány elsősorban a több napos adatvédelmi oktatások kiváltására alkalmas. Éppen ezért azt nem is azért érdemes elolvasni, mert enélkül ne lehetne megfelelni az elvárásoknak, hanem azért, hogy megismerhessék azt, hogy milyen jogaik vannak akár a nagyvállalatokkal, a bankokkal és az intézményekkel szemben.

Mintatár

A mintatárban az előírt nyilvántartások, mint például az Adatkezelési nyilvántartás található meg, amiket részben már előre feltöltöttünk azokkal az adatokkal az esetekkel, amikkel a gyakorlatban találkozhatnak. Ezeket egészíti ki néhány Adatkezelési hozzájárulás minta, amelyek alapján már könnyen testre tudják szabni a saját rendszerüket.

Viselkedési minták

A büntetéstől való félelem leküzdésének a legbiztosabb módja a problémás esetek magabiztos kezelése. Ezeket a tudnivalókat példákkal illusztrálva mutatjuk be egy önálló fejezetben.

Oklevél* és egy gondolat a szabályzatokról

Mivel – a csekély számú kivételtől eltekintve - a jogszabályok kifejezetten kimondják, hogy nincs szükségük Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatra, ezért a Személyes adatokat nyugodtan kezelhetik majd az Adatvédelmi szabályoknak megfelelően. Ebből pedig az következik, hogy az eddigi tevékenységükön nem sokat kell változtatniuk. Ennek az tényét, a szabályszerű működést igazolhatják a saját maguk, illetve mások számára is az Oklevéllel.
*: az Oklevél nem minősül hatósági igazolásnak és nem mentesít a felelősségre vonás lehetősége alól!

Értékesítés

Ha már rendelkezik felhasználói Fiókkal, kérjük ide kattintva jelentkezzen be a vásárláshoz.

Számlázási adatok:
A regisztrációhoz szükséges adatokA szolgáltatás(ok) előfizetési díja az első évben összesen: {{ sumPrice }} + 27% Áfa

Fizetési módok

A megrendelés után e-mailben fogunk díjbekérőt küldeni, amelyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetést az OTP SimplePay szolgáltatása teszi lehetővé, ezért ezeket az adatok mi nem ismerjük meg és nem is tároljuk.

Fontos

A számla kibocsáthatóságának az érdekében a csillaggal jelölt adatokat meg kell adni.

Kérdése van?

Kérdés, kérés esetén kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@ezgdpr.hu e-mail-címre.

Adatkezelés

Tájékoztatjuk, hogy ebben az Online rendszerben legfeljebb addig kezeljük az adatait, ameddig érvényes előfizetéssel rendelkezik.* (bővebben)