GPPR - Veszélyhelyzet videórögzítés
a járványügyi intézkedések támogatására

V2.3 változat, 2022.02.07.


Mit nyújt a szolgáltatásunk?

A meglévő videórögzítő rendszerek felhasználását a kontaktkutatás segítésére a jogszabályok által elrendelt veszélyhelyzet idején. Ebben az időszakban a szabályzatok, kiadványok módosítása automatikusan valósul meg, ezért mindig a legfrissebb változat fog a rendelkezésükre állni a fiókjukban. Ott helyezzük el a Videórögzítési szabályzatot, az Adatkezelési tájékoztatót – amit a belépés helyén kell elhelyezni - és ha vannak, akkor a munkavállalók számára készített Hozzájárulás mintáját is.

Ennek a megvalósításához pedig csak arra lesz szükség, hogy a személyre és telepítési helyre szabottan adják majd meg az ATASI® Online audit segítségével a videókamerák elhelyezkedését és azokat a személyeket, akik a felvételeket megtekinthetik.

Tovább a regisztrációhoz

Az előfizetés az alábbi modulokat tartalmazza:

Online audit™

Mindössze néhány kérdésre adott válasz segítségével elkészíti a videórögzítési szabályzatot és a szükséges dokumentációt.

Szabályzat

Ez a kiadvány a járványügyi célok elsődleges támogatáshoz szükséges tudnivalókat tartalmazza. Rendkívül fontos tisztában lenniük azzal, hogy a rendkívüli jogrend sem függeszti fel az Adatvédelmi jogot, ezért jelen esetben sem arról van szó, hogy meg lehet kerülni az előírásokat, hanem éppen arról, hogy azok segítségével lehet megvalósítani ezt az Adatkezelést.

Közzététel

Amennyiben Önök hozzájárulnak, annyiban a piktogramok leírását és az Adatkezelési tájékoztatójukat közzétesszük az online felületünkön is. Ez azért lehet hasznos, mert ebben az esetben az érintettek ezeket az információkat egy internetes oldalra történő hivatkozással, vagy egy QR kód beolvasásával távolról is elérhetik.

Viselkedési minták

A videórögzítő rendszerek alkalmazása során a javasolt kommunikáció részben eltér az alap módszertanokban foglaltaktól, ezért a különleges eseteket ebben a fejezetben gyűjtöttük össze.

Adatvédelmi hatásvizsgálat

Ami nélkül nem lehet videórögzítő rendszert üzemeltetni.

Értékesítés

Ha már rendelkezik felhasználói Fiókkal, kérjük ide kattintva jelentkezzen be a vásárláshoz.

Számlázási adatok:
A regisztrációhoz szükséges adatok


A szolgáltatás(ok) előfizetési díja az első évben összesen: {{ sumPrice }} + 27% Áfa

Fizetési módok

A megrendelés után e-mailben fogunk díjbekérőt küldeni, amelyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetést az OTP SimplePay szolgáltatása teszi lehetővé, ezért ezeket az adatok mi nem ismerjük meg és nem is tároljuk.

Fontos

A számla kibocsáthatóságának az érdekében a csillaggal jelölt adatokat meg kell adni.

Kérdése van?

Kérdés, kérés esetén kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@ezgdpr.hu e-mail-címre.

Adatkezelés

Tájékoztatjuk, hogy ebben az Online rendszerben legfeljebb addig kezeljük az adatait, ameddig érvényes előfizetéssel rendelkezik.* (bővebben)