8 naptári napos
videórögzítési Szabályzat a Munka törvénykönyve alapján

V3.6 változat, 2022.02.07.


Mit nyújt a szolgáltatásunk?

Elsősorban a naprakészséget és az automatikus jogszabálykövetést az előfizetés ideje alatt. A szabályzatok, kiadványok módosítása automatikusan valósul meg, ezért mindig a legfrissebb változat fog a rendelkezésükre állni a Fiókjukban. Abban helyezzük el:

  • a Videórögzítési szabályzatot
  • az Adatkezelési tájékoztatót amit a belépés helyén - mint például a bejárati ajtók, kapuk - kötelező elhelyezni
  • a munkavállalók Hozzájárulás mintáját is.

Ennek a megvalósításához pedig csak arra lesz szükség, hogy a személyre és telepítési helyre szabottan adják majd meg az Online audit segítségével a videókamerák elhelyezkedését, a megfigyelendő tevékenységet valamint azokat a személyeket, akik a felvételeket megtekinthetik.

Tovább az értékesítéshez

Az előfizetés az alábbi modulokat tartalmazza:

Online audit™

Ez a rendszer váltja ki a jellemzően szükségtelenül költséges és időrabló helyszíni auditokat és az érdekmérlegelési tesztek kézzel történő elkészítést. Az Online audit keretében feltesszük azokat a kérdéseket, amelyek a videókamerák működésére és a felvételek megtekintésére vonatkoznak. Lehetőséget biztosítunk a másodlagos célok megadására is, amelyek alapján a rendszer elkészíti az Adatkezelési tájékoztatót és a munkavállalók Adatkezelési hozzájárulásának mintáját is.

Szabályzat

Ez a kiadvány mutatja be a videórögzítést alkalmazók tudnivalóit, különös tekintettel a klasszikus telepítési hibákra, és külön kitérve az érintettek jogaira.

Közzététel

Amennyiben Önök hozzájárulnak, annyiban a piktogramok leírását és az Adatkezelési tájékoztatójukat közzétesszük az online felületünkön is. Ez azért lehet hasznos, mert ebben az esetben az érintettek ezeket az információkat egy internetes oldalra történő hivatkozással, vagy egy QR kód beolvasásával távolról is elérhetik.

Viselkedési minták

Az érintettekkel folytatott kommunikáció részben eltér az alap módszertanokban foglaltaktól, ezért az eltérő eseteket ebben a fejezetben gyűjtöttük össze.

Adatvédelmi hatásvizsgálat

Amivel minden videórögzítő rendszert üzemeltető Adatkezelőnek rendelkeznie kell.

Értékesítés

Ha már rendelkezik felhasználói Fiókkal, kérjük ide kattintva jelentkezzen be a vásárláshoz.

Számlázási adatok:
A regisztrációhoz szükséges adatok


A szolgáltatás(ok) előfizetési díja az első évben összesen: {{ sumPrice }} + 27% Áfa

Fizetési módok

A megrendelés után e-mailben fogunk díjbekérőt küldeni, amelyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetést az OTP SimplePay szolgáltatása teszi lehetővé, ezért ezeket az adatok mi nem ismerjük meg és nem is tároljuk.

Fontos

A számla kibocsáthatóságának az érdekében a csillaggal jelölt adatokat meg kell adni.

Kérdése van?

Kérdés, kérés esetén kérjük írjanak nekünk e-mailt az info@ezgdpr.hu e-mail-címre.

Adatkezelés

Tájékoztatjuk, hogy ebben az Online rendszerben legfeljebb addig kezeljük az adatait, ameddig érvényes előfizetéssel rendelkezik.* (bővebben)